viernes, 4 de marzo de 2016

Aquell moment que em va fer ser Fallera Major…

Text: Anna Peiró Grande.

Sòc fallera desde que tinc ús de raó, i vos puc assegurar que en la vida se m’havia ocurrit presentar-me a Fallera Major. Va ser en el any 2015 quan ho vaig fer i vaig conseguir aquell q tant havía desitjat durant 5 anys… Vos conte…

Tot va cambiar en el any 2010, quan uns pocs amics ens juntarem i fundarem la falla Ramonet el Traquer. Desde el primer instant me vaig involucrar 100% en la falla. Vaig ser jo la que va presentar el primer acte, la presentació. Fou un event molt emotiu, entre altres coses, perquè vaig proclamar a la meua germana Sara com a Fallera Major. Fou en eixe moment, just en eixe moment, quan vaig decidir que algún día volía ser la máxima representant d’això que acavava de nàixer. Però no ho vaig fer, fins 4 anys després.

Vaig decidir fer-ho per dos motius: uno, per la il.lusió que fá ser Fallera Major, i dos, perquè era el 5º aniversari d’això que un grup d’amics un día va decidir montar i que finalment, després de molta lluita, arrivá a ser una falla y va conseguir amb éxit fer-se un lloc en el món faller.

Sé que sona molt tipic el que vaig a dir, però es cert que ser Fallera Major te fa sentir molt especial. Es un any meravelllós, en el que vols fotografiar tot per a que no s’evaporen eisos records en la vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario